Pastel Penseelstreken Schoonheid Make up Facebook Omslag

USA Beer Ratings 2020

Brouwerij Van Steenberge valt in de smaak bij de USA Beer Rating 2020

17 november 2020

Maandag 16 november 2020 maakte de jury van de 'USA Beer Ratings 2020' de winnaars bekend en onze bieren vielen in de smaak. Brouwerij Van Steenberge imponeerden de jury met ons kwalitatief aanbod speciaalbieren van hoge gisting en ging naar huis met maar liefst zeven medailles waaronder de medaille voor 'The best beer of Belgium'.

Onze Gulden Draak bieren die sinds 1986 traditioneel gebrouwen worden met edele hopsoorten en unieke gistvariëteiten vielen vijf keer in de prijzen. Zo kreeg de Gulden Draak Brewmaster de medaille voor het beste Belgische bier en goud in de categorie 'Wood Beer'. Verder kreeg de Gulden Draak Classic zilver in de categorie 'Historical Beer', de Gulden Draak 9000 Quadruple zilver in de klasse 'Strong Belgian Ale' en de Gulden Draak Imperial Stout brons als 'American Stout and porter'.

Verder ontving ook Piraat twee medailles. Piraat nam een zilveren medaille binnen de 'Strong Belgian Ale' categorie in ontvangst en behaalde Piraat Triple Hop eveneens een zilveren medaille binnen de IPA bieren.

Voor meer informatie over de USA Beer Ratings 2020 en onze bieren kan je terecht op volgende websites:

USA Beer Ratings 2020

Gulden Draak


Content USA BEER RATINGS 07