Gulden Draak Combination

Titanen en titaantjes

Gulden Draak is een speciaalbier met een vurige kleur dat zijn gelijke niet kent op vlak van smaak en aroma. Gulden Draak kent wereldwijd ware fans.

EEN BELONING VOOR ALLE TITANEN

Na lange omzwervingen schittert de vergulde draak nog steeds op het Gentse Belfort. Ze waakt al bijna 700 jaar over de stad en is een onlosmakelijk deel van de Gentse identiteit: koppig, eigenzinnig, vastberaden, krachtig en onafhankelijk.

Met Gulden Draak heeft Brouwerij Van Steenberge een bier gebrouwen dat even krachtig is als het symbool van de draak zelf. Het is een bier met een vurige kleur dat zijn gelijke niet kent op vlak van smaak en aroma. Dit bier heeft geen drinkers, maar wereldwijde fans.

De Brouwerij wil de spirit van de Gentse Gulden Draak overal ter wereld uitvoeren en uitdragen. De Gulden Draak is niet enkel een trofee van de Gentenaars, maar een beloning voor alle titanen en titaantjes vandaag.

VOOR IEDEREEN DIE GOUD VERDIENT

Een Gulden Draak drink je niet eender wanneer. Het is een zwaar bier dat zich laat degusteren. Je moet een Gulden Draak verdienen. Je drinkt het op momenten dat je jezelf overtroffen hebt en dat wil vieren. Of op momenten waarop je tevreden naar een overwinning terugkijkt.

Die overwinningen hoeven niet groots te zijn voor de wereld, ze moeten vooral groots zijn voor jezelf. Iedereen kan een titaan of een titaantje zijn. Je hoeft zelfs niet eens goud te halen om een titaan te zijn. Titanen overtreffen in de eerste plaats zichzelf. Dankzij deze insteek kan iedereen zich wel eens op een moment identificeren met de Gulden Draak.

Gulden Draak Groupe 1

Ontdek Gulden Draak

De Bieren, het brouwproces.